Щастието да посрещнеш бебе на белия свят и в семейството

...
Щастието да посрещнеш бебе на белия свят и в семейството
Коментари Харесай

Тя се родила с гигантски тумор на лицето, но преодоляла всички препятствия

Щастието да посрещнеш бебе на белия свят и в фамилията си не може да се съпостави с нищо. Да видите дребния сноп наслада, който сте копнеели да срещнете в продължение на девет дълги месеца, е най-вълнуващото нещо на света и нещо, с което всеки родител ще се съгласи.

Когато бебето Слоун Емери Макгилис се родило през 2015 година, родителите й, Джо и Дженифър Макгилис, били на седмото небе от благополучие. Но това, което не са очаквали, е щерка им да има огромен израстък на лицето, защото нито един ултразвук по време на бременността не посочил деформации.

Туморът заемал огромна част от лицето на Слоун и били нужни тринадесет интервенции през първите години от живота й, с цел да бъде изцяло отхвърлен. Днес Слоун наподобява на напълно обикновено дете. Това е нейната невероятна история.

След раждането й на 25 февруари 2015 година майката и бащата на бебето Слоун забелязали тумор на лицето й и на третия ден тя била приета в болница в отделението за интензивно лекуване на новородени, защото било открито, че израстъкът е израстък.

„ Подадоха ми я “, сподели Дженифър пред Inside Edition, припомняйки си първия миг, в който видяла бебето си с тумора. „ В този миг изпаднах в потрес. “

„ Изпаднах към минута в под паника смут “, прибавя бащата Джо.

Хубавото в тази ситуация било, че лекарят, отговарящ за лекуването на Слоун, доктор Харди, дал на фамилията вяра и в никакъв случай не ги изоставил.

„ Той влезе в болничната стая на Слоун, когато тя преди малко се роди, погледна я и сподели: „ Това е хемангиом и тя ще се оправи. Дъщеря ви ще се оправи. ” И за първи път от 48 часа мисля, че съумях да вдишвам още веднъж “, написала Дженифър във Facebook.

Установило се, че растежът е хемангиом, тип напредък, който се появява като червени или лилави бучки по кожата, направени от бързо делящи се кафези от стените на кръвоносните съдове.

Тъй като не са ракови, тези тумори могат да бъдат оперирани и отстранени безвредно, само че както при всяка интервенция, те също могат да бъдат последвани от затруднения.

„ Когато се роди, беше твърдо като камък “, споделя Дженифър пред Billings Gazette. „ Беше като да имаш грейпфрут под кожата си. “

В лицето на дребната Слоун израстъкът се появил върху огромна част от лицето й, което й пречело да затвори изцяло устата си. „ Тя просто не знае, че е там, тя е израснала с него “, изяснява Дженифър.

Лекарите споделили, че би трябвало да изчакат и да видят дали туморът ще се свие от единствено себе си с времето, което още повече тормозило родителите й, които знаят какъв брой жестоки могат да бъдат хората. Те се страхували от погледите и по какъв начин това ще се отрази на самочувствието на щерка им.

„ Светът от време на време е нечовечен “, споделя Джо.

„ Понякога възрастните са по-зле от другите деца “, прибавя Дженифър. „ Много родители на деца с хемангиоми са упреквани в малтретиране на децата си. “

Слоун претърпяла първата си интервенция през януари 2016 година Лекарят, направил интервенцията.

В деня, в който сладката Слоун легнала под ножа, майка й разгласила прочувствено известие в обществените мрежи.

„ Те имаха проект, само че ние знаехме, че не можем да чакаме целият израстък да изчезне и в никакъв случай не можете да се подготвите душевен да видите бебето си разрязано по цялото му лице със стотици конци и тръби, излизащи от него. Поглеждам обратно към това първо прекарване и стомахът ми се свива единствено като си помисля за момента, в който я държах в операционната с маска на лицето й и гледах по какъв начин очите й се въртят обратно към главата й “, написала Дженифър.

„ В този миг, защото считам, че множеството родители биха изпитали мощен боязън, се молех това да не е последният път, в който я прегръщах. Операцията сама по себе си е задоволително страшна, само че да би трябвало да вземете решение да я извършите на вашето бебе е трудно. Направихме ли вярното нещо? Не беше ли прекалено много за дребното й тяло? Дали болката ще бъде прекомерно огромна за нея и тя няма да може да ни каже? “

За благополучие лекарите съумели да отстранен 90 % от тумора.

Въпреки триумфа на първичната интервенция обаче, Слоун трябвало да се подложи на още, а фамилията нямало пари за това, тъй като болничното заведение Ленокс Хил в Ню Йорк не приемало здравната застраховка.

Но благодарение на щедрост и хора с положителни сърца били събрани нужните средства.

Днес тя наподобява на напълно обикновено дете и никой не би предположил, че е родена с голям израстък на лицето.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР