Щангистката Даниела Пандова бе избрана за спортист на 2018 година

...
Щангистката Даниела Пандова бе избрана за спортист на 2018 година
Коментари Харесай

Щангистката Даниела Пандова е спортист на 2018 година в Сливен

Щангистката Даниела Пандова бе определена за състезател на 2018 година в Сливен, оповестиха от общинския пресцентър. Тя завоюва 3-то място на Европейско състезание по повдигане тежести при дамите, 7-мо място на Световно състезание по повдигане тежести за дами.

На тържествена гала в зала " Сливен " нощес са били наградени най-хубавите спортисти и треньори на Община Сливен за 2018 година

Пандова е следвана от Божидар Андреев - повдигане на тежести, с треньор Пламен Братойчев, Радослава Мавродиева - лека атлетика, подтикване на гюле, с треньор Валентина Желязкова, Момчил Караилиев - лека атлетика, троен скок, с треньор Атанас Иванов, Илина Стоянова - самбо за девойки, с треньор Стоян Димитров, Яница Петкова - самбо, с треньор Стоян Димитров, Жулиен Монев - лека атлетика - десетобой, с треньор Валентина Желязкова, Мариян Ганев - битка, с треньор Красимир Добрев, Стефан Йорданов - насочване, спринт и междинна отдалеченост, с треньор Кристина Василева, Йордан Петров - колоездене, с треньор Недялко Петров.

Награда за най-хубав треньор на Община Сливен за 2018 г е за Севдалин Минчев - треньор на най-хубавия състезател на годината. За най-хубав състезател с увреждания за 2018 г.е определена Валя Аначкова Манолова- играч по спортна пукотевица, тенис на маса и петанка. За най-хубав тим през тази година е избран БК " Сливен- Баскет " - Сливен, с треньор Радомир Стоянов.

На церемонията са участвали най-хубавите млади спортисти до 15 години, избрани за бъдещите звезди на град Сливен. Те получиха награди и почетни грамоти от Комисията за децата, младежта и спорта към Общински съвет - Сливен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР