Щангистът на Титан Христо Христов 99 % е сигурен за

...
Щангистът на Титан Христо Христов 99 % е сигурен за
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Синът ми Христо Христов 99% е сигурен за Олимпиадата

Щангистът на „ Титан ” Христо Христов 99 % е сигурен за Олимпиадата в Токио от 24 юли до 9 август. Това разгласи за „ Петел ” неговият татко Димитър Димитров, който също е бил първенец по повдигане на тежести.

В Япония Христо ще дебютира на Олимпиада едвам на 19-годишна възраст.

„ Квотата за Игрите в Токио Христо ще я вземе на европейското състезание в Москва през юни.  Той освен ще взе участие на първата си Олимпиада, само че мисля, че ще запише и високо класиране. ”, сподели Димитров.

В момента поради ковид Христо е изолиран в спортния комплекс в село Нови Извор край Асеновград.

Баща му Димитър пък е под карантина в родния си град Бяла, защото преди 10 дни се завърна от Италия.

„ В Милано видях по какъв начин американски бойци се разхождат без маски. Истерията за маски е единствено тук, в България. Дори служител на реда ме задължава след дни, когато ми свърши карантината, да излизам на открито наложително с маска, което за мен е неразбираемо. ”, добави Димитров.

„ Вярвам, че България ще се оправи с този вирус скоро. В тези сложни моменти мощ ми дават моята брачна половинка Анна, синовете Илиян, Христо и Стефчо, и дъщеричката ми Анна Мария. Аз доста ги обичам. ”, приключи Димитър.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР