Шоуто на Usher на полувремето на Super Bowl LVIII беше

...
Шоуто на Usher на полувремето на Super Bowl LVIII беше
Коментари Харесай

Usher разкъсва тениска, спъва се в кънките и има проблем с микрофона в шоуто на полувремето на Super Bowl

Шоуто на Usher на полувремето на Super Bowl LVIII беше театър, с изненади и няколко хълцания - в това число съвсем рухване на ролкови кънки. Музикалната легенда стартира осъществяването си на терена с маршируващ оркестър, започвайки с „ Love in this Club “. След това той се реалокира на обичайните подиуми, допълнени със светлинни резултати и присъщите си танцови придвижвания.

В началото той изведе Alicia Keys, което беше предстоящо съдействие, защото новината беше изтекла в обществеността преди време. Зашеметяващата звезда се появи в напълно алено боди и мантия, приковавайки погледите на доста разчувствани почитатели. Дуото извърши If I Ain't Got You and My Boo, ария, която стана шлагер с Usher през 2004 година Той я последва със завръщане към песента Confessions Pt. 2 в сребрист, бляскав костюм.

Въпреки това даже Алиша не съумя да отклони вниманието на почитателите от гласа на Ъшър, който беше подложен на критика. Изглежда, че удря голям брой плоски ноти, изцяло друго от гласа на Usher, който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР