Шоуто на Слави“ остава в ефира на собствената му телевизия

...
Шоуто на Слави“ остава в ефира на собствената му телевизия
Коментари Харесай

Трифонов остава водещ в телевизията си, не е сигурен дали иска да стане депутат

 " Шоуто на Слави “ остава в ефира на личната му телевизия 7/8 ТВ. 

Водещ ще си е, като понякога ще го замества Иво Сиромахов. Останалите излъчвания в 7/8 ТВ също ще продължат с излъчванията си. Промяна няма да има, даже сценаристите да станат депутати, което съгласно хора от екипа на Дългия е съвсем изключено, най-малко на този стадий.

Въпреки високия резултат на изборите, на текстописците при Слави по никакъв начин не им се ще да става народен представител и има възможност да се откажат от това си право. Усилено се разисква и вероятността да се явят на нови избори.

" Моето предаване ще продължи да си върви. За друго не знам. Освен това аз не членувам в партията и не мога да ви дам повече детайлности ", разкрива пред  Иван Кулеков.

Ванката също ще продължи да си води " времето “.

На въпрос дали ще стане министър на общественото развиване, симпатягата отговори: " Какъв министър ще съм аз? А и това сега не ме вълнува. Хайде да спрем до тук с тъкмо тези въпроси “, разяснява обстановката реквизиторът на Слави.

От своя страна Трифонов също не е доста сигурен, че на този стадий желае да става народен представител, настояват хората от екипа му.

80% Слави бил подготвен да се откаже от място си в бъдещия парламент, защото считал, че ще е потребен на хората с предаванията си в малкия екран.

Според околните му Трифонов към този момент е взел своето решение да върне мандата и да изиска предварителни избори. Слави няма предпочитание да става и министър председател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР