Шоуто му се отразява по особен начин В социалните мрежи се

...
Шоуто му се отразява по особен начин
В социалните мрежи се
Коментари Харесай

Нищо не е същото след Ергенът: Невиждана СНИМКА на Наум Шо...

Шоуто му се отразява по необикновен метод

В обществените мрежи се появи шокираща фотография на Наум Шопов - младши, която разруши на пух и прахуляк визиите за неустрашимост. С този кадър известният артист сигурно е изгубил хиляди почитателки, които още от играта му в " Откраднат живот " точат лиги по него.

На фрагмента Наум е нагизден съвсем като швестерка, а мускулестото му тяло стои смешно на фона на премяната му като женчо. 

Наум се е запасал с забрадка от гърдите на долу, а също по този начин и на главата, както вършат представителките на нежния пол. Кадърът е изработен в Турция, където се снима втория сезон на " Ергенът " и той е поканен още веднъж като водещ. 

Снимката е за реклама на артикул за гладка кожа и цели само да притегли повече внимание. За наслада на дамите, Наум към момента не е минал на другия бряг и към момента си пада по дами. Актьорството му е в кръвта и без проблем влиза в какви ли не функции, още повече, че има поддръжката на своята половинка Теа. 



" Кой знае зад кадър какъв смях е било. Кой ти прави фотографията? Сигурно сте правили няколко опита, тъй като фотографът се е унищожил от смях и всички към него. На фотографията си сериозен, само че несъмнено и ти вътрешно си се заливал от смях ", гласи един от мненията под горещия кадър, написа show.blitz.bg.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР