Шоуменът Слави Трифонов се сдоби със своя телевизия. Той закупи

...
Шоуменът Слави Трифонов се сдоби със своя телевизия. Той закупи
Коментари Харесай

Слави Трифонов вече има своя телевизия

Шоуменът Слави Трифонов се снабди със своя телевизия. Той закупи ТВ "Стара Загора ", договорката е на стойност към 500 000 лева Фирмата, която има локалната кабелна телевизия, е сменила целия си съвет на шефовете на 10 октомври. Новият изпълнителен шеф на "Статис " АД към този момент е Евгени Димитров-Маестрото.

В борда влизат още Ася Тодорова и Диана Младенова, които вземат участие в ръководството на няколко търговски сдружения, свързани със Слави Трифонов - в това число продуцентската му компания "Седем-осми " АД. Търговският указател към този момент е внесъл измененията в управата на компанията зад ТВ „ Стара Загора”

Капиталът на АД-то е 51 000 лв., разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лева, сподели още инспекцията. Адресът на компанията към този момент е изменен на София, пл. България 1, НДК, зала 12 или така наречен малко НДК, където Слави и екипът му работят от години и откъдето се излъчваше "Шоуто на Слави ".

Доскоро зад районната медия стояха близкият до Българска социалистическа партия 51-годишен юрист Дамян Георгиев и журналистката Станимира Димова Димова (50).

ТВ "Стара Загора " е регистриран снабдител на кабелни линейни услуги в Съвет за електронни медии от 2005 година с народен обсег. Във вторник Трифонов публкува тийзър за телевизионния си план с името "7 / 8 ", който анонсираше, че медията ще се появи "скоро ", без да се показва съответна дата. Данните от финансовите доклади демонстрират, че "Статис " АД има настояща облага за последната година в размер на 42 хиляди лв.. Приходите от оперативна активност са в размер на 192 000 лева Собственият капитал за предходната година е 208 000 лева, а общите отговорности - малко над 50 хиляди.

Според неофициална информация от екипа на Слави Трифонов към този момент са обявили, че малкия екран ще смени името си на „ 7/8” и по проект би трябвало да започва на 1 ноември 2019-а.

Програмата на ТВ "Стара загора " започва през 1996 година. Това е първата осведомителна телевизия, насочена към вести и публицистични излъчвания в Стара Загора и района.

Потенциалната публика на телевизионната стратегия на процедура обгръща цялото население на територията на България. Телевизия „ Стара Загора” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „ Булсатком”, „ Близу”, „ Тракия Кабел”, „ Нетера” и други, както и десетки районни оператори. Програмата се излъчва онлайн в уеб страницата на малкия екран, както и в онлайн каналите във фейсбук и ютюб.

На 5 октомври Слави Трифонов учреди и партията си "Няма такава страна ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР