Шоуменът Слави Трифонов обяви, че скоро тръгва телевизионния му проект

...
Шоуменът Слави Трифонов обяви, че скоро тръгва телевизионния му проект
Коментари Харесай

Слави Трифнов обяви, че скоро тръгва 7/8 ТВ

Шоуменът Слави Трифонов разгласи, че " скоро " потегля телевизионния му план – 7/8 ТВ. Той разгласява рекламен клип, от който обаче не се схваща нито по кое време ще започва 7/8 ТВ, нито дали ще е единствено онлайн.

Трифонов, който неотдавна учреди партията си " Няма такава страна " при цялостна секретност, съблюдава досегашната си тактичност и отхвърля да даде каквато и да е информация и за телевизионния план. От екипа му също мълчат. По информация на Mediapool 7/8 ТВ ще бъде оповестена публично в околните дни.

Публикуваният във вторник клип е в типичния стила за Трифонов, който се пробва да се покаже като непостоянен състезател. 33-секундното видео стартира с думите " Силата не е във властта ", а незабавно по-късно се демонстрират фрагменти с премиера Бойко Борисов. Следва " Силата не е в популизма ", а на декор се демонстрира по какъв начин през 2017 година водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се беше качила на кон. Клипът продължава с посланието, че " Силата не е в парите ", илюстрирано с появилите се през 2015 година фрагменти на притежателя на банкрутиралата КТБ Цветан Василев и някогашния шефът на Българска народна банка Иван Искров, които прегърнати пеят " Назад обратно, моме Калино ".

Следващата фраза е " Силата не е в един човек ", а незабавно след нея се напомня по какъв начин през 2009 година актуалният почетен ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган се самоопредели за " инструмент на властта, който разпределя порциите на финансирането от страната ".

" Силата не е в една партия ", се споделя в промото на новата телевизия, а на декор е показано видеото, в което някогашният ръководител на Народното събрание и някогашен правосъден министър Цецка Цачева пее " цъфнал ГЕРБ ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР