Шоубизнесът е само за издръжливите хора, които не се притесняват

...
Шоубизнесът е само за издръжливите хора, които не се притесняват
Коментари Харесай

Едни от най-скъпите звездни разводи в света

Шоубизнесът е единствено за издръжливите хора, които не се тормозят да са непрекъснато следени и съдени за всяка своя неправилна дума и деяние. Е, някои за жал не устоят и стигат до крайности, а за други персоналните връзки с половинката им страдат. Някога влюбени, само че след години - разведени и комплицирани. Е, представяме ви едни от най-скъпите звездни разводи.

Основателя на Amazon Джеф Безос и неговата някогашна брачна половинка Макензи Скот.

Двамата се женят през 1993 година, само че след 26 години брак се разделят. Издания пишат, че при раздялата Макензи получи 37 милиарда $. Бившата брачна половинка на милиардера даде обещание да подари по-голяма част от сумата за щедрост. Тя има и 4% от акциите на уеб страницата за онлайн търговия.

Виж още:

Бил и Мелинда Гейтс

Двамата от есетилетия ръководят едно от най-големите благосъстояния в света, само че скоро споделиха, че възнамеряват да се разведат след 27-годишен брак. Двойката ръководи близо 146 милиарда $, само че не са загатнали още за финансовите си проекти, макар че подчертаха, че ще си сътрудничат за продължение на своята благотворителна активност. Медии настояват обаче, че този бракоразвод също може би ще коства милиарди.

Гай Ричи и Мадона

Макар точната цифра на развода им да не е безапелационна - някъде сред 76 и 92 милиона $ - краят на брака им е измежду най-обсъжданите тематики в Холивуд доста дълго време. Самите им връзки не са постоянни в продължение на години, а певицата е определила като причина за развода им непреодолими разлики.

Виж още:

Майкъл Джордан и Хуанита Джордан

Най-скъпият бракоразвод в историята е на баскетболиста, чиято някогашна брачна половинка получава впечатляващите 168 милиона $. Двамата са женени в продължение на 17 години и имат 3 деца, като един от синовете им е женен за българката Радина Анева. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР