Шотландската дестилерия The Macallan и британският производител на луксозни автомобили

...
Шотландската дестилерия The Macallan и британският производител на луксозни автомобили
Коментари Харесай

THE MACALLAN И BENTLEY MOTORS: споделената визия за общо по-устойчиво утре

Шотландската дестилерия The Macallan и английският производител на първокласни коли Bentley Motors за първи път повдигнаха завесите към своето съдействие в името на визията си за по-устойчиво бъдеще. Това се случи в границите на годишния концерт на световноизвестния български цигулар Васко Василев в сърцето на София на 14-и юни, в The Residence Exclusive Club - eдинствения частен клуб в България, притежател на купата „ Spiritual Home of The Macallan “. Събитието е част от богата културна стратегия на клуба и събра на едно място редица представители на бизнеса, медиите и културния хайлайф на България, които имаха опция да се насладят на виртуозните осъществявания на Васко Василев и изисканата атмосфера на клуба, както и да се потопят в света на The Macallan и да се запишат за присъединяване в тестдрайв на определени модели от Bentley гамата.

Глобалното съдействие сред The Macallan и Bentley Motors съчетава майсторството в производството на уиски и опита в света на първокласните коли, които въодушевяват основаването на вълнуващи нови артикули, предлагащи на потребителите вечен разкош, в композиция с ангажимент за един по-устойчив свят.



„ Любопитството и креативният метод са единствено част от нашата еднаквост. Затова и не стопираме да надграждаме партньорството си с Bentley Motors, споделяйки дружно опита, който имаме във връзка с грижата към природата и устойчивото развиване. Ще продължим и отсега нататък да работим един до друг, обединени от идентични полезности в името на нововъведенията, които преоткриват нова страна от нашата същина и общото ни по-устойчиво на следващия ден “, показа по време на събитието Анна Метаксас, районен дипломат на The Macallan за Източна Европа и Гърция.

Съвместната работа на The Macallan и Bentley Motors започва през 2021 година и в началото е фокусирана върху споделената визия за декарбонизация. Под шапката на световното партньорство се обитава програмата за продан на познания, която цели въглеродна индиферентност при пътуванията и за двете компании до 2030 година Освен това, напъните на сътрудниците се концентрират върху доставката на устойчиви материали и идентифицирането и шерването на устойчиви локални снабдители при индустриалните процеси.



„ Изключително щастливи сме от взаимната работа на двата марката. Това да имаме до себе си сътрудник, с който да израстваме дружно по пътя към все по-устойчивото ни бъдеще, е скъпо. Така, от една страна, постоянно има с кого да обменяме опит и хрумвания, а от друга – с кого да споделим пристрастеността си към изключителното качество, майсторската направа, както и устрема ни към устойчиви нововъведения “, сподели Йонут Бадеа, Маркетинг и продуктов управител в Bentley Motors - Румъния.



Официален дистрибутор на The Macallan на българския пазар е Кока-Кола ХБК България. „ Привилегия е за нас, безспорно най-колекционираното уиски в света да бъде част от портфолиото на компанията ни. Репутацията на The Macallan е построена върху артикул с изключително качество и характерен темперамент, учреден на набор от управителни правила. Щастливи сме, че българските уиски-любители имат опция да се допрян до несравнимото творчество и дух зад всяка бутилка и ще продължаваме да предизвикваме интереса им с нови изненади “, показа във връзка събитието Иво Димитров, шеф „ Бизнес развиване – кафе и алкохолни питиета “ в „ Кока-Кола ХБК България “.

Производителят на уиски и английската автомобилна марка към този момент работят интензивно по общи планове, като взаимно създадените артикули и курираните потребителски прекарвания са единствено част от концепциите им за развиване, до които в бъдеще ще имат опция да се допрян и ценителите в България.

Консумирай отговорно!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР