Шон Пен се среща с 43-годишната актриса Олга Коротяева. В

...
Шон Пен се среща с 43-годишната актриса Олга Коротяева. В
Коментари Харесай

Шон Пен си почива в Италия с украинската актриса Олга Коротяева

Шон Пен се среща с 43-годишната актриса Олга Коротяева. В момента двойката е на отмора в Италия. Папараци снимаха 62-годишния артист и избраницата му, до момента в който се разхождат в центъра на Рим.


Шон Пен и Олга Коротяева бяха видяни за първи път дружно в края на май. Тогава те отидоха на среща в ресторант Nobu в Малибу. Не е известно по кое време и къде са се срещнали. Вероятно това се е случило по време на визитата на Пен в Украйна, където той беше пристигнал да поддържа президента Володимир Зеленски. Коротяева се е снимала в поддържащи функции в телевизионния сериал Мата Хари и във кино лентата " Госпожици ". Последната ѝ кино работа досега е френският трилър " Взрив ".

Новият романс на Шон Пен се случва съвсем две години откакто някогашната му брачна половинка, 31-годишната австралийска актриса Лейла Джордж, подаде молба за бракоразвод година откакто се ожениха. Актьорът съобщи, че самичък е виновен за раздялата със брачната половинка си. " Има една жена, в която съм влюбен, това е Лейла. Сега я виждам доста рядко, тъй като аз унищожих брака ни. Формално бяхме женени от една година, само че в продължение на пет години бях доста разсеян към нея ", споделя той пред Hollywood Authentic в изявление през април 2022 година

Пен отбелязва, че не е изневерявал на Джордж, само че признава, че е " сложил други неща - като алкохола " над връзката им. " Мислех си, че мога да направя нещо друго в този свят. Бях тотално депресиран и от 11 ч. сутринта бях привързан към алкохола и сънотворните, гледах новините, гледах ерата на Тръмп, гледах какво се случва и просто се отчайвах ", изясни той.

Шон Пен е прочут с това, че се интересува от политика и се пробва да въздейства на международните водачи. Актьорът обществено се е обръщал към Джордж У. Буш и се е изказвал против политиката на Съединени американски щати във връзка с Ирак. Като сътрудник на вестник той посещава Иран, където приготвя репортаж за президентските избори и иранската нуклеарна стратегия. Пен се опълчва на политиката на Доналд Тръмп. Сега той се опълчва на специфичната интервенция на Русия в Украйна и неотдавна се срещна с Володимир Зеленски. По-рано тази година на Берлинския кино фестивал се състоя премиерата на документалния филм на Пен " Суперсила ", отдаден на руско-украинския спор.

Шон Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 година и за Робин Райт от 1996 до 2010 година С последната той има две общи деца: щерка Дилън, на 32 години, и наследник Хопър, на 29 години. Известно е също, че е имал къса спекулация с Чарлийз Терон./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР