Шон Дайш задълбочи притесненията за изпадане на стария си клуб

...
Шон Дайш задълбочи притесненията за изпадане на стария си клуб
Коментари Харесай

Евертън постигна четири поредни победи с победа над Бърнли

Шон Дайш задълбочи терзанията за изпадане на остарелия си клуб Бърнли, откакто завръщането му в Търф Мур приключи с победа с 2-0 за Евертън.

Dyche, който на два пъти изведе Clarets до промоция и ги държеше против възможностите през десетилетието в клуба, даде обещание да не демонстрира прочувственост 20 месеца след уволнението си на фона на последната им несполучлива борба против рухването и първото полувреме голове на Амаду Онана и Майкъл Кийн смълчаха Търф Мур.

Те потвърдиха всичко, от което Евертън се нуждаеше, защото завоюваха четири следващи мача в лигата за първи път от три години, като осмата им победа в лигата за сезона към този момент съответствува с последната годишните резултати, до момента в който не престават да се измъкват от проблемите. Без тяхното наказване от 10 точки, Евертън щеше да се изкачи до девето място.

Председателят на Бърнли Алън Пейс, индивидът, който уволни Дайш през април 2022 година, не съумя да приветства Дайш назад в програмните си бележки, само че еднократната „ Джинджър Моуриньо към момента е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР