Шоколадови изкушения и Биг бенд парад във втория ден от

...
Шоколадови изкушения и Биг бенд парад във втория ден от
Коментари Харесай

Програма за третия ден от изложението Уикенд туризъм в Русе

Шоколадови изкушения и Биг бенд церемониал във втория ден от ревюто „ Уикенд туризъм “ в Русе.

Много изненади сервира вторият ден от Изложението „ Уикендтуризъм “ и Фестивала на туристическите занимания и анимации.

Освен демонстрациите на занаяти и детските креативен работилници, акцент в програмата на петъчния ден бе шоуто на шоколатиер №1 на България началник Ради Стамболов. Стотици русенци и посетители на града се бяха събрали, с цел да опитат сладолед „ Гараш “, който той сътвори особено за Русе като реверанс към родното място на едноименната торта.

Вечерта приключи уместно с огромен Биг бенд церемониал, в който се включиха обединения от Габрово, Ботевград, Троян, както и Общинският духов оркестър на Русе с диригент Димчо Рубчев.

Днес програмата продължава с Международното кулинарно съревнование за младежи „ Като началник готвачите “. 6 тима с по двама участници ще се борят за първото място, а последната дума има началник Ради Стамболов.

Последното събитие от програмата на Изложение „ Уикендтуризъм “ и Фестивал на туристическите занимания и анимации е „ Ruse light & rhythm fest”, който ще се организира на Голямата сцена на площад „ Свобода “.

Там в 19:00 ч. ще стартира концертът на Павел и Венци Венц, последван от осъществявания на Тита.

ПГ по облекло „ Недка Иван Лазарова “ ще показват „ Светлината в моя дрешник – футуристично светещо фешън ревю на учениците на гимназията.

В 21:00 ч. Криско ще закрие програмата със своите песни, а в 22:00 ч. посетителите ще могат да се насладят на лазерно шоу.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР