Шокиращо видео показва спиращия сърцето момент, в който жена пада

...
Шокиращо видео показва спиращия сърцето момент, в който жена пада
Коментари Харесай

„Най-страшната разходка в тематичен парк в света“ вижда как крещяща жена прави бънджи скок от 141 фута - без въже

Шокиращо видео демонстрира спиращия сърцето миг, в който жена пада от височина 141 фута без предпазно въже по време на ужасяваща разходка в тематичен парк.

Жената може да бъде чута да крещи, до момента в който се спуска към земята, до момента в който тества нов тип бънджи скок, който не употребява въже. Новата атракция, наречена Vertigo, се назовава най-страшната в света и демонстрира търсачи на мощни чувства, изпускани от кула на съвсем 50 метра над земята без никаква защитна приставка.

Вирусното видео демонстрира ужасените участници, завързани в колан в клетка на върха на солиден висок кран. След това предната част на клетката се отваря и търсачът на мощни чувства се прикрепя към релса посредством сбруя и въже и се изплъзва от клетката, до момента в който не висят на 141 фута нагоре над река без нищо друго с изключение на празно пространство под тях.

Тогава превозвачите обичат да си играят с жертвите си. На видеото може да се чуе член на личния състав да пита " И какво вършиме по-късно? " съзнателно я приспива във фал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР