Шокиращо проучване показва, че много хора са най-ефективни, когато са

...
Шокиращо проучване показва, че много хора са най-ефективни, когато са
Коментари Харесай

Бизнес от банята: 1 на всеки 6 души води видеоконферентен разговор оттам

Шокиращо изследване демонстрира, че доста хора са най-ефективни, когато са в банята. Един на всеки 25 души признава, че яде, до момента в който седи на тоалетната паница! За забавните резултати от новото изследване споделя „ Стъди Файндс “.

Коронавирусните блокировки водят до някои неуместни видеочатове за доста хора, работещи от вкъщи. Въпреки че може да не ви се удаде да изловите своя сътрудник по пижама, ново изследване открива, че някои чиновници придвижват работата си в банята . Ако фона към тях наподобява чудноват, това е тъй като един на всеки шестима души в действителност води конферентен диалог от тоалетната!

Анкета измежду 1 128 души от Съединени американски щати и Англия разкрива, че тоалетните се трансформират в фрапантен център на активност. Проучването, поръчано от „ Homecure Plumbers “, разкрива, че потресаващите 92% вземат мобилния си телефон в банята. Повече от 60% от интервюираните споделят, че цъкат из обществените мрежи, до момента в който се облекчават. Други 49% ревизират новините.

Според откривателите, сърфирането из обществените мрежи в тоалетната може и да е необичайно, само че хората вършат и доста по-шокиращи неща. В самопризнание, което може да ви накара да „ върнете обяда си “, един на всеки 25 души признава, че в действителност яде, до момента в който седи на тоалетната паница. Проучването отбелязва, че повече дами (5%), в сравнение с мъже (3%), споделят, че се поддържат с лека закуска, до момента в който изчакват да завърши придвижването на червата им.

11% от интервюираните споделят, че водят телефонни диалози, до момента в който са в тоалетната. Други 4% даже са задрямвали на порцелановия престол.

Когато става въпрос за работа, съвсем 18% признават, че вземат участие в конферентен диалог от банята. Това е по-често срещано измежду по-младите служащи, като към 21% от 25-44 годишните вършат това от тоалетната. Като се има поради броят на хората, работещи отдалечено заради COVID-19, откривателите споделят, че в този момент тези цифри може да са още по-високи.
 баня iStock/Getty Images
Тревожна наклонност демонстрира, че доста хора не мият ръцете си, без значение какво вършат в банята. Зашеметяващите 26,6% от интервюираните споделят, че не постоянно се мият след уриниране. Близо една трета от хората под 25 години признават тази нехигиенична процедура.

Още по-лошото е, че един от седем души не постоянно мият ръцете си след огромна потребност! Един от 40 души на възраст сред 45 и 54 години в действителност признава, че в никакъв случай не пуска водата, откакто отиде по потребност „ номер две “.

Без значение какво вършат хората в банята, изследването открива, че тоалетната може би е единственото същинско място за намиране за усамотение.
 вана iStock/Getty Images

Независимо дали работят, четат или даже спят, откривателите споделят, че мнозина отиват до банята, единствено с цел да се измъкнат от другите в дома или офиса си. Един на всеки трима признава, че употребява бягството до банята, с цел да „ се измъкне “ от фамилията или съквартирантите си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР