Шокиращо отслабване регистрира една от най-сексапилните ергенки!Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер,

...
Шокиращо отслабване регистрира една от най-сексапилните ергенки!Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер,
Коментари Харесай

Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер се смъква от 85 на 55

Шокиращо намаляване записва една от най-сексапилните ергенки!

Ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която впечатли в шоуто с кръшни танци и сочни форми , крие загадка за наднорменото си тегло. До момента, в който не взема решение да я разкрие публично.

„ Винаги съм знаела, че най-силният ми съперник е този в огледалото. Боря се с него цялостен живот, побеждавала съм го не малко пъти . Една от най-трудните ми борби беше тази с килограмите. В продължение на 6 месеца свалях килограми, които качих за 6 седмици. Килограмите не бяха малко, бяха 30. Миналия февруари тежах 85 кила. Нямам боязън от никого тъй като победих себе си. Няма кой да ми се опре “, показа пред своите почитатели огнената брюнетка, която е удовлетворена от присъединяване си в паметното риалити. „ Влязохме в „ Ергенът “, с цел да разрушаваме стандарти. Исках да покажа, че не всички красиви и суетни дами са глупави. Пам желаеше да покаже, че не е наложително да си слаба, с цел да бъдеш красива. И двете успяхме. Успяхме и да срещнем любовта “, разгласи варненката.

Зенгиннер разкри по-рано, че въобще не е впечатлена от основния воин Евгени Генчев. Нещо повече, той се оказал напълно друг типаж от предстоящото. Силиконката даже си потегля разочарована от ерген номер две. „ Честно казано, преди да отидем в Турция, мислех, че е по-различен вид мъж. Истината е, че ние сме доста разнообразни. Оказа се, че той харесва дами, които, по какъв начин да кажа, са „ неприятен “ образец. Не мисля, че даже можем да сме другари. Освен това в него има нещо прекомерно момчешко, чаках по-зрял мъж като държание “, разкрива танцьорката.

Според нея пианистът даже се тормозил повече от нужното по време на персоналната им среща. Изобщо не я поглеждал в очите и по този начин и не съумели да намерят тематики за диалог.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР