Шокиращи снимки разкриха истинско село на мъртвите, в което семействата

...
Шокиращи снимки разкриха истинско село на мъртвите, в което семействата
Коментари Харесай

В "Селото на мъртвите" хората изкопават роднините си и ги...черпят с цигари

Шокиращи фотоси разкриха същинско „ село на мъртвите ”, в което фамилиите изкопават умрелите си родственици, чистят кокалите им и ги обличат в облекла, написа в. „ Мирър ”, представен от Нова телевизия. Труповете седят в фамилните домове в продължение на десетилетия, до момента в който най-после фамилията не провежда празнично угощение в чест на покойника, с което да го изпрати в отвъдния свят.

Починалите близки се обличат в чисто нови облекла и даже им се дават цигари.

Местните селяни от племето на торайците третират труповете като „ болни” или „ настинали”, до момента в който те не намерят най-накрая пътя си към отвъдното по време на погребалните ритуали известни като „ Рамбу Соло”.
Шокиращият бит идва от Южно Сувалеси, Индонезия, където даже заровените се вадят от ковчезите си, с цел да получат нови облекла, както и да бъдат изчистени кокалите им.

На мъртъвците се дават храна, питиета и даже биват пускани, да вземат участие в фамилните сбирки, диалози и занимания. Една от аргументите процесът да лишава десетилетия е, че с цел да отиде в отвъдното, мъртвецът би трябвало да бъде изпратен с жертвоприношение на крава или бик, което обаче коства доста скъпо. Ето за какво селяните икономисват пари с години, с цел да изпратят околните си, а в това време „ живеят” с тях.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР