Шокиращи снимки показват купчини с боклук, бутилки с урина и

...
Шокиращи снимки показват купчини с боклук, бутилки с урина и
Коментари Харесай

Пак свинщини на англичани по плажовете!

Шокиращи фотоси демонстрират купчини с отпадък, бутилки с урина и употребявани барбекюта, останали на плажовете по Англия.

Хората, които към този момент се отдават на ежедневни пътувания, откакто прекараха седмици у дома, бяха упрекнати, че не почистват след себе си и оставят местата за плажуване в доста по-лошо положение, спрямо преди единствено седмици.

Хиляди британци са посетили плажовете, заради слънчевото време, само че са оставили след себе си същинска бедност.

Грешен резултат от тези ежедневни пътувания са бутилки от урина, останали след тях, защото публичните тоалетни са затворени, до момента в който пандемията с ковид продължава.

По този метод приятните местенца за отдих са почнали да се трансформират в публични тоалетни, а бутилките да се натрупват по пътища и плажове.

Малките крайбрежни села с лимитирани уреди, като Уейбърн в Норфолк, са били затрупани с бутилки с урина и пелени.

Линдън Суифт, ръководителят на енорийския съвет, сподели: „ Паркингът е цялостен и имаме нулеви тоалетни пространства, а плажовете се пълнят с тоалетна хартия. “

Тълпи по плажовете и скалите в Дърдъл през уикенда демонстрираха "шокиращо " неуважение към региона, сподели природозащитна благотворителна организация.

Люси Кълкин, изпълнителен шеф на тръста на Юрското крайбрежие, съобщи, че е получила стотици известия от членове на обществеността за миналия уикенд.

Тя сподели, че те акцентират "ужасяващия размер боклуци " по плажовете, в това число човешки боклуци, санитарни предмети и хирургически маски и ръкавици, както и барбекюта за еднократна приложимост.

„ Липсата на почитание към бреговата ни линия, показана от някои, мощно натъжи локалните ни общности и гости, “ сподели тя.

Изображенията бяха споделени онлайн от RNLI Източна Англия, която молеше хората да приберат боклука си вкъщи.

Организацията написа във Facebook: „ Ако се възползвате оптимално от времето, с цел да отидете на плаж... апелирам, вземете отпадъците си със себе си! Има доста кошчета. “

Разкритията провокираха отвращение, като доста от тях приканиха държавното управление да вкара още веднъж възбраната за посещаване на плажовете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР