Шокиращи случаи на безотговорност разказа говорителят на Спешна помощ в

...
Шокиращи случаи на безотговорност разказа говорителят на Спешна помощ в
Коментари Харесай

Безобразие! Викат линейка заради парното

Шокиращи случаи на безнаказаност описа представителят на Спешна помощ в столицата Катя Сунгарска пред бТВ.

„ Виждам, че имаш чанта, несъмнено има принадлежности вътре. Хайде да ми обезвъздушиш парното, тъй като ми е студено “, споделила пациентка на доктор по Спешната помощ в столицата след сигнал, че „ съвсем умира “.

„ Безотговорността ни мъчи най-вече “, сподели с болежка Сунгарска. И показа, че към момента има хора, които лъжат за признаците си по телефона и когато медиците стигнат на адреса, откриват, че лицето е с ковид.

„ В този миг не един, а повече хора са в животозастрашаващи положения и може да изгубят живота си “, споделя тя. И добави: „ Не знам какво да прикани хората. Аз към този момент се срамя да приказвам, тъй като се повтаря едно и също и някакви хора не желаят да погледнат по-далече от носа си, от егото си, от лакомията си. Това е безсрамие. “.

За последната година столичната Спешна помощ е изгубила девет души. „ Това беше най-голямата ни покруса. Когато губиш хора от обкръжението си доста боли “, сподели представителят на Спешна помощ в столицата.

Сунгарска благодари на всичките си сътрудници, които не престават да работят в обстановка на цялостно мъжество. И дефинира като абсурд обстоятелството, че на везните от едната страна се слагат здравето и живота, а от другата страна – отварянето на заведенията за хранене.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР