Шокиращи кадри разкриват момента, в който два борещи се слона

...
Шокиращи кадри разкриват момента, в който два борещи се слона
Коментари Харесай

Момент, в който буйстващи слонове сеят хаос на религиозен фестивал, докато местните жители бягат, за да спасят живота си

Шокиращи фрагменти разкриват момента, в който два борещи се слона вилнеят през индийски фестивал - с хора на гърба си.

По време на Tharakkal храмов фестивал в Керала, Южна Индия, на 22 март, животните заключиха рога по отблъскващ метод, до момента в който ездачи бяха върху тях. Слоновете провокираха безпорядък, когато се биеха гневно между тях.

Паникьосани водачи се пробваха да победят слоновете в последния миг опит да разделят порочната двойка. Селяните избягаха от региона, до момента в който зверовете стъпваха през Керала, Индия. Няколко души бяха ранени при плашещия изблик, в това число махаутите на двата слона.

Във видеозаписа се вижда по какъв начин един от слоновете, Гуруваюр Равикришнан, става нападателен и тревожи феновете. След това той се пробва да изхвърли ездача си, преди да насочи вниманието си към различен слон, Путупали Арджунан.

Този фрапантен случай се случи по време на обичайния празник пурам, където слоновете са украсени, носейки дружно фигурите на разнообразни храмове за гала.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР