Шокиращи кадри показаха как непознат с качулка се промъква зад

...
Шокиращи кадри показаха как непознат с качулка се промъква зад
Коментари Харесай

Англия е в шок от тези кадри: Малко момиченце си върви по улицата, докато един непознат с качулка не застава зад нея и ...

Шокиращи фрагменти демонстрираха по какъв начин чужд с качулка се промъква зад 11-годишно момиче, отиващо на учебно заведение в Манчестър. Странникът я сграбчва. Детето съумява да се освободи от мъжа, само че той продължава да върви след нея по тротоара, написа в. " Мирър ". Видеото е снимано от частна камера. Притесненият татко е предал фрагментите на полицейските детективи, с цел да търсят мъжа. Клипът е пуснат и в новините, с цел да бъдат предизвестени и другите родители.

На фрагментите се вижда, че момичето наподобява осъзнава, че мъжът е зад нея и форсира хода си. Мъжът се навежда и го хваща. Детето е облечено в розово палто и носи раница.

Момичето се откъсва от него и наподобява му приказва, до момента в който стои неподвижно.

Видеото е записано от система за видеонаблюдение, принадлежаща на Джон Юан, локален гражданин.

Той споделя: " Случи се пред вратата ми, а аз имам три деца. Това е значим въпрос за мен. Вече приказвах с офицерите и те получиха фрагментите. Най-голямата ми щерка потегли за учебно заведение 8 минути по-късно. Жена ми получи имейл от учебното заведение, по тази причина ревизирах моята камера за видеонаблюдение. Просто желая всички да знаят за случая ".

Полицията удостовери, че е в ход следствие, откакто една ученичката е била " сграбчена " от непознатия на път за учебно заведение.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР