Шокиращи кадри от камера за управление показват момента, в който

...
Шокиращи кадри от камера за управление показват момента, в който
Коментари Харесай

Автобус се вряза в BMW, след като нетърпелив шофьор пресече пътя му, оставяйки трима ранени

Шокиращи фрагменти от камера за ръководство демонстрират момента, в който двуетажен автомобил се врязва в кола, откакто припрян водач излезе в автобусна лента, до момента в който се редеше на опашка в претрупан трафик.

Трима души имаха шанс да избягат, откакто рейсът се блъсна в тъмното BMW, което по-късно се удари в три други коли в Смол Хийт, Бирмингам. Службите за незабавна помощ бяха извикани на натовареното двупътно платно след конфликта към 15:40 ч. в сряда (13 март).

Жена, тийнейджърка и момче бяха оказани на мястото на случая от парамедици, само че необикновено избегнати съществени пострадване. Няма други данни за потърпевши. Спиращо сърцето видео, показващо автобусната злополука, е било гледано хиляди пъти, откакто е било получено от блога Birmz Is Grime.

Уеб потребителите се запитаха кой е сбъркал - като мнозина насочиха виновността към водача на BMW, само че други споделят, че рейсът наподобява се движи прекомерно бързо. Един консуматор на обществени медии сподели: „ Колите са 100%...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР