Шокираща версия за падналия метеорит, който паникьоса половин България снощи,

...
Шокираща версия за падналия метеорит, който паникьоса половин България снощи,
Коментари Харесай

Шокираща версия за метеорита. Именит физик спомена ракета

Шокираща версия за падналия астероид, който паникьоса половин България нощес, разви именитият ни физик Теодосий Теодосиев, който приготвя младите ни гении в науката. Възпитаниците му имат планина от медали.

Имало е случаи, в които не може да се откри нищо, което е паднало от небето. Има тела на комета, откакто се стопи ледът, не може да намерим нещо. Това тяло може да е заблудена ракета, освен галактически обект, разяснява Теодосиев пред Би Ти Ви.
-->
Според него на война се случват такива неща, има изтървани ракети, до момента в който им свърши горивото, падат някъде.

" Следи могат да се намерят, единствено в случай че е метеор с каменно или желязно ядро. Но и това не е елементарно. Ако е някой огромен астероид, при рухването му се чува гръм и има светлина и има желязно или каменно ядро може да бъде открито нещо. Ако е водно ядро – от лед, безусловно нищо няма да се откри ", съобщи Теодосиев.

По думите му преди повече от 100 години при Подкаменна Тунгускабеше паднало сходно тяло, само че с доста по-големи пагубни последствия. Те били като измежду нуклеарен гърмеж. Имало доста спекулации за извънземни. Според него имало и по-просто пояснение и това е, че било мразовит метеор.

Човек би трябвало да е подготвен всеки миг да му падне нещо на главата. Не единствено от небето, само че и от земята може да пристигна нещо, което да ни унищожи, разяснява още физикът. Според него толкоз огромни астероиди са необичайност.

По думите му преди години, по време на военната му работа, за малко са щели да убият Тодор Живков. „ Винаги има изтървани или не попаднали в задачата ракети, не трябва да се учудваме “, акцентира Теодосий Теодосиев.

" Стандарт " напомня, че падаща ярка светлина бе видяна в небето над София, Видин, Лом и други обитаеми места към 21:50 часа в във вторник. Във Видинско чуха и пъклен екот.

Свидетелските разкази си наподобяват - всички са видели светлина в небето и са безапелационни, че частицата не е паднала, а е изгоряла във въздуха.

„ Стори ми се, че безусловно падна сред царевицата и горичката. Беше през нощта - сред 10 и 11 часа. Лумна като огън. Нямаше гърмеж. И огънят изчезна ”, описа Тихомир Трайков пред Нова ТВ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР