Шокираща случка се е разиграла вчера в тъмните часове на

...
Шокираща случка се е разиграла вчера в тъмните часове на
Коментари Харесай

Странна случка с обърната кола взриви мрежата

Шокираща преживелица се е разиграла през вчерашния ден в тъмните часове на денонощието в столичния кв. " Студентски град ".

Розов автомобил " Пежо " бе извърнат по таван на тротоара пред известно заведение, написа Блиц.

Оказва се, че собственичката Моника Кълвачева-Катранкова е паркирала колата си там през последния месец. Това оповестява самата тя в обществените мрежи.

Тя споделя нейната позиция за това по какъв начин се е стигнало до неприятната преживелица и по какъв начин е разкрила розовия си автомобил.

Според изказванията на дамата, возилото ѝ е било обърнато от хора от " гъзарското заведение ", както тя самата го назовава.

Ето какво написа Моника в обществената мрежа. Публикуваме реакцията ѝ без редакторска интервенция:

“Най-доброто” ми пробуждане до в този момент: “ Колата ти е обърната по таван”! Първо си помислих, че сънувам, кой по дяволите ще го направи, по какъв начин по този начин, невероятно е.... Но не щеш ли е реалност.

Сега ще ви опиша и историята. Колата ми седи паркирана на едно и също място от 1 месец (нещо нелегално?), без да е в нарушаване, без да има знак, че е неразрешено паркирането и така нататък

ДА, само че е паркирана пред “гъзарско” заведение, на което му трябват паркоместа!
Та, след “готиното” ми пробуждане, слизам, полицията е пред колата, давам си книжката, талона и така нататък и въпросният господин с бялата ризка (който беше пийнал до козирката) от клипа ми споделя: “ Ти за какво паркираш тук? Заемаш паркомясто”, а аз давам отговор: “ На кого е паркомястото? Някой си го е купил?”, Бялата ризка споделя: “Ей там по-надолу има паркинг, тук не може да се паркира”, Аз: “господине, полицайте не ми вършат забележка за паркирането, вие ми вършиме забележка...” след което служителят на реда се опита да ни озапти, а бялата ризка се провикна: “ Ей в този момент мина агитка на Левски и тя ти обърна колата” и тук е момента, в които една лампичка ми светна в главата: “Аха, ясно, звучи ми като: Крадеца вика дръжте крадеца”.

Вижте, не ми е за колата, да, тя имаше голяма сантиментална стойност за мен, да, тя към този момент няма да съществува поради едни пияни ЧИЧКОВЦИ, които си помислиха че разпределят паркоместата в Студентски град, не ми е за финансовите загуби и вреди, повече ми пука за злобата на тези хора, за неприятното, което е в тях, за това че си мислят че ще останат безнаказани (искрено се надявам да не е така), за това че НЯКОЙ СИ си мисли че има власт и може да се разпорежда с непозната благосъстоятелност! Плаша се, хора, боязън ме е. В какво се трансформира нашето общество????
П.С. Ако някой желае да му кажа кое е въпростното заведение, пред което не е желателно да се паркира (защото може да се случи същото), може да ми написа.

Също апелирам, споделете и в случай че някой има видео материал от обстановката, ще съм признателна, да ми го изпрати.


 Странна преживелица с обърната кола взриви мрежата (СНИМКИ+ВИДЕО)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР