Шокираща новина съобщи легендата в колоезденето Алберто Контадор. Испанецът ще

...
Шокираща новина съобщи легендата в колоезденето Алберто Контадор. Испанецът ще
Коментари Харесай

Махнали над 100 тумора от тялото на Контадор

Шокираща вест заяви легендата в колоезденето Алберто Контадор. Испанецът ще зазими за известно време велосипеда, защото се възвръща от интервенция, осъществена на 21 декември.

„ Време беше да вляза в бокса за ремонт. Трябваше да отстрани някои липоми, оказаха се над 100. Няма да карам за известно време “, написа пенсионираният състезател в профила си в Инстаграм.

Липомите са мастни доброкачествени тумори, нормално подкожни. Отстраняването им може да се извърши с инжекции с местна анестезия. Процесът на възобновяване може да отнеме от три до четири седмици.

View this post on Instagram
A post shared by Alberto Contador (@acontadoroficial)

40-годишният пенсионирал се испанец театралничи с крайници и тяло, увити в бинтове, пред шосеен велосипед AURUM – марка, чийто притежател и съосновател е дружно с сътрудника си в колоезденето Иван Басо. „ Това е велосипедът, който ще карам идващия месец. Възползвам се от декември и януари да се оперирам. Както и да е – като се върна, ще бъда като патрон “, увери във видеообръщение легендата ден след здравната операция.

Навръх Коледа той осведоми по какъв начин се развива възобновяване му и сподели, че огромната превръзка към този момент е махната и сменена с по-малки.

След пенсионирането си през 2017 година Контадор, прочут с прякора си Ел Пистолеро, остана в колоездачната промишленост като общоприет управител и създател на UCI Pro Team Eolo-Kometa дружно с Иван Басо. Изявява се и като коментатор за испанския „ Евроспорт “. Той е измежду най-успешните в своя спорт – по два пъти е печелил обиколките на Франция и Италия - „ Тур дьо Франс “ (2007 и 2009) и „ Джиро “ (2008 и 2015), и три пъти испанската „ Вуелта “ (2008, 2012 и 2014).

Заради обичания спорт той изоставя учебното заведение, когато е на 16. Става експерт през 2003-а.

Не всички вести за Контадор в последния месец са неприятни. Отборът му Eolo-Kometa получи удостоверение за професионалния си статут. Легендата постоянно кара със състезателите,  през 2001-а британецът Джон Арбилалд, тогава към момента в отбора, съобщи пред Cycling Weekly, че Контадор към момента е спортист до мозъка на костите си.

„ Тренира интензивно. Казва, че към този момент е с наднормено тегло и не е в същата форма, както преди. Но истината е, че към момента кара крепко “, сподели той.

" мач Телеграф "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР