Шокиращ случай на сексуално посегателство потресе САЩ. Млада жена, която

...
Шокиращ случай на сексуално посегателство потресе САЩ. Млада жена, която
Коментари Харесай

Шокираща случка в САЩ: Пациентка в кома от 10 години роди бебе

Шокиращ случай на полово посягане потресе Съединени американски щати. Млада жена, която е в кома от над 10 години, изненадващо роди бебе в приют в Аризона, оповестява Нова тв. Властите проверяват случая, а родителите на останалите пациенти в институцията упорстват за отговори.
В "Хасиендатата на ужасите " до неотдавна камери липсват, само че след случая, ограниченията за сигурност са затегнати. Мъжете от личния състав към този момент нямат право да са в стая на пациентка без наличието на трети човек.
Така и не излиза наяве по какъв начин никой от личния състав не е схванал за бременността на пациентката. Разследващи от Флорида описват и за други сходни похищения, при които виновникът е открит посредством ДНК тест.
От приюта оповестиха, че спомагат на проверяващите за разкриване на насилника. А каква ще е ориста на новороденото към момента не е ясно.
Според формалния уеб страница в приюта могат да бъдат настанени 58 души. Повечето от тях са напълно неподвижни и с тежки мозъчни увреждания.
Бивши чиновници описват за предходни произшествия с присъединяване на личния състав. При един от тях група медицински сестри били заварени да разискват вулгарно гениталиите на пациент в безпомощно положение.
"Бедният човек просто е лежал там и не е могъл да каже каквото и да било, нито да се отбрани. Обсъдихме дали би трябвало да докладваме случая, само че шефът удари с пестник по масата и сподели: "Не, никой няма да рапортува нищо! ", описват очевидците.
Днес същият този шеф, който заема поста повече от 30 години, към този момент е подал оставката си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР