Шокиращ сигнал за насилие над тийнейджъри се появи във Facebook.

...
Шокиращ сигнал за насилие над тийнейджъри се появи във Facebook.
Коментари Харесай

Майка твърди, че баща набил деца - разбил устата на едното!

Шокиращ сигнал за принуждение над младежи се появи във Фейсбук. Жена твърди, че татко е бил 15-годишен, блъснал и различен негов другар. Цветелина Радева споделя за станалото в обява, споделена в група на дунавския град Русе, откъдето е и историята.

" 40-годишен мъж бие деца на 15 години! На едното удря 8 шамара и му разрушава устата, на другото съумява единствено един ", твърди Радева.

Тя прибавя, че са извикани чиновници на реда, които са ревизирали персонални документи, само че по думите ѝ никой не се е свързал с родителите на пострадалите деца.

Радева споделя и видео, за което се твърди, че е от въпросната вечер. На него не се виждат лица - нито на посочения за агресор, нито на забърканите подрастващи. Чуват се ядосани думи на мъж, както и гласовете на младежи, които очевидно отхвърлят виновността си.

От разговора на записа обаче се появява и версия за напрежението. От думите на мъжа, който евентуално е татко на дете, което е на по-малка възраст от тази на младежите, се подразбира, че те са се провинили. От своя страна пострадалите неведнъж отхвърлят това да е истина.

“Всеки ден ще те удрям, в случай че би трябвало. Няма да закачаш дребния, няма да се правиш на значим... Не се прави на дребните... Всеки може да се прави на дребните... На дребните всеки може да се прави. Бъди мъж, не се прави на дребните... Всеки ден мога да те удрям, в случай че искаш ” - това са част от отправените от възрастния глас реплики.

“За какво ме биеш, бе, не ти удрям детето... Не сме създали нищо ”- отхвърлят от своя страна децата Чува се сбиване, младежите отхвърлят, а мъжа упорства на своята версия.

Намесва се и женският глас, който споделя, че “малкия ” всеки ден плаче.

“Всеки ден ми се оплаква дребния, аз не пристигам. Сега към този момент не изтърпях повече ”, чува се още веднъж гласът на мъжа.

Пак се намесва и дамата, която загатва за преживелица с куче, която съгласно нея породила напрежение.

Към момента по случая няма публична информация.

GlasNews продължава да следи тематиката.

Вижте и целия сигнал на Цветелина Радева, оповестен без интервенция:

" 40-годишен мъж бие деца на 15 години! На едното удря 8 шамара и му разрушава устата, на другото съумява единствено един!

Викат полиция... При идването им се желаят единствено персонални карти и случая завършва. Дори не са потърсили родителите на децата! Та в каква страна живеем?

Майката на едното дете звъни отново, откакто схваща и дори стопират да и вдигат ! Това е България "

ВИДЕОТО от случката вижте на

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР