Шофьорите, които се качват в колата след употреба на наркотици,

...
Шофьорите, които се качват в колата след употреба на наркотици,
Коментари Харесай

Полицията в Сливен след опасна гонка: Дрогираните шофьори са повече от пияните

Шофьорите, които се качват в колата след приложимост на опиати, са повече от тези, които имат позитивна проба за алкохол над 1,2 промила. Това съобщи пред bTV старши контрольор Панайот Хаджирусев от сливенската полиция в коментар на вчерашна рискова гонка с дрогиран лидер. Той в никакъв случай е недееспособен, в никакъв случай не е имал брошура, оповестиха органите на реда.

При гонката по най-натоварените сливенски улици е имало огромна заплаха от съдбовни конфликти, в това число и с човек с тротинетка, като единствено по знамение всичко се е разминало без жертви. След като удря колата и не може да продължи с нея, водачът потегля да бяга пешком, само че след към 5 минути е задържан. „ Питахме го за какво бяга, той не можа въобще да отговори, беше безусловно несъответстващ ”, разяснява служител на реда, взел участие в преследването.

В кръвта на арестувания е открит коктейл от амфетамини и метамфетамини. При слагането на белезниците той оказал опозиция. Това не е първият, само че е най-агресивният дрогиран водач, с който сме имали работа в Сливен, признаха локални служители на реда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР