Шофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища,

...
Шофьорите да се движат с повишено внимание по републиканските пътища,
Коментари Харесай

Поледици затрудняват движението по редица пътища

Шофьорите да се движат с нараснало внимание по републиканските пътища, предизвестяват от АПИ. Пътните настилки в региона на София и Кюстендил са заледени в резултат на падналия леден дъжд и ниските негативни температури. В момента настилките се обработват за придвижване при зимни условия. 

На столичния бул. " Цариградско шосе " е станала верижна злополука, съобщи Нова телевизия.

От АПИ оповестяват още, че тази заран краткотрайно е затруднено придвижването от 25-ия километър до София по автомагистрала „ Тракия ” поради опесъчаване на пътното платно и поради злополука. Движението се реализира единствено в една лента. 

Временно беше лимитирано и придвижването по пътя Нови Искър - Елисейна за МПС над 12 т заради култивиране на пътната настилка против замръзване. Временно е лимитирано и придвижването при прохода „ Гълъбец ” заради култивиране на пътната настилка и злополука.

Катастрофа е повода за ограничение на придвижването по автомагистрала „ Струма ” в посока Кулата в региона на Долна Диканя. Шофьорите изчакват на място.

Временно е лимитирано придвижването по пътя София - Самоков в региона на Златна рибка в двете направления поради злополука. Трафикът се контролира от " Пътна полиция ", оповестяват още от АПИ.

Всички машини са в цялостна готовност за разчистване и култивиране на пътните настилки.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР