Шофьорът-убиец в София е влачил детето с колата си поне

...
Шофьорът-убиец в София е влачил детето с колата си поне
Коментари Харесай

Трагедията : Пияният шофьор влачил детето поне 100 метра

Шофьорът-убиец в София е влачил детето с колата си най-малко 100 метра, излиза наяве от първичната информация на полицията. Той към този момент е арестуван. Момчето пресичало на пътеката, когато било пометено от лек автомобил. Водачът е на 37 години, а в кръвта му са открити над 2 промила алкохол. Инцидентът стана към 21:17 часа в събота в региона на кръстовището на улиците " Г. С. Раковски " и " Цар Иван Шишман ". 

" Пробата на водача, която са създали пристигналите на място служители на реда, е била позитивна. Отчетени са 2,08 промила алкохол в издишания въздух. Взета му е и проба за наркотични субстанции, която е била негативна. Взети са му и кръвни проби за проучване ". Това съобщи по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ основен контрольор Марио Киричков от бранш " Криминална полиция ", Столична дирекция на вътрешните работи.

По думите му с водача в колата е пътувала и жена. " Експертизи следва да открият скоростта, с която се е движил автомобилът. От видяното на място обаче можем да заключим, че ръководството на колата е било по-скоро несъответстващо ", акцентира Киричков. 

Водачът е арестуван на място. " Нямаме информация дали се е опитал да окаже помощ на детето. Шофьорът не се е опитал да избяга ", уточни инспекторът и акцентира, че и полици, и Спешна помощ са се отзовали доста бързо на сигнала за случая. 

Мъжът в началото е дал " нелепи пояснения на случилото се ", съобщи Киричков. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР