Шофьорът на линейка, който бе пребит от пияни роднини на

...
Шофьорът на линейка, който бе пребит от пияни роднини на
Коментари Харесай

Зловещи подробности за пребития шофьор на линейка. На косъм

Шофьорът на кола за спешна помощ, който бе пребит от пияни родственици на 8-годишно дете, до момента в който го спасяваше, е бил на косъм. Той бе настанен в болница с заплаха за живота. Но за благополучие, положението му към този момент е нормализирано.

43-годишният Ереджеб Кадир незабавно бе превозен в УМБАЛ-Бургас и настанен в отделението по неврохирургия. Ще остане в клиниката най-малко седмица, с цел да бъде проследено положението му, споделиха от здравното заведение.
-->
Кадир бе атакуван, когато с колата за спешна помощ си и медицински екип се отзовал за сигнал за злополука сред селата Руен и Ябълчево, оповестиха от полицията. 18-годишен юноша с 5 дни стаж зад кормилото се заби откъм гърба в каруца с кон, ръководена също от юноша на 18 година В нея се возело и 8-годишно момче, което бе засегнато. Детето, което е от Руен, получило повърхностни рани по главата, прегледано е и освободено за домашно лекуване.

Докато лекарите помагали на детето, 32-годишната му майка почнала да крещи и да се държи нападателно. Към нея се включили подпийнали родственици, които обкръжили водача на колата за спешна помощ и го засипали с обиди, обети и закани. Започнали и да бият служителя на Спешна помощ с юмруци в главата и по цялото тяло.

Пристигналият на място полицейски патрул опитал да потуши спора, само че с цел да усмири подивелите родственици, се стигнало до предупредителна пукотевица във въздуха.

Дошло и в допълнение подкрепление, като в последна сметка са задържани шестима мъже на възраст от 26 до 43 година, всичките от Руен.

След побоя раненият водач изпаднал в потрес и не помнел съвсем нищо от случая. Пред проверяващи разказал, че преди конфликта на пътя почнали да прииждат още каруци с родственици на удареното дете. Те го нападнали в миг, в който служителят на Спешна помощ се доближил до водача на леката кола, предизвикала злополуката, с цел да ревизира по какъв начин е.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР