Шофьорът на черния джип от инцидента на снощния протест коментира

...
Шофьорът на черния джип от инцидента на снощния протест коментира
Коментари Харесай

Шофьорът, обвинен, че прегазил крака на протестиращ, разказа какво в действителност е станало

Шофьорът на черния джип от случая на снощния митинг разяснява случилото се през днешния ден във Facebook профила си. Припомняме, че нощес няколко протестиращи се нахвърлиха върху юноша с джип на централното кръстовище пред Софийския университет и го замерваха с тиня и кенчета от бира.

Халед Мохи написа, че е бил спрян и атакуван от протестиращи, които изскочили на пътното платно на отворен за придвижване път.

Представяме написаното от него без редакторска интервенция:

Искам да благодаря от сърце на всички мои другари и близки, които ми се обадиха, писаха и притекоха на помощ. Вчера 28-и юли, движейки се по бул. „ Цар Освободител” в посока бул. „ Васил Левски” с персоналния си автомобил, бях спрян и атакуван от група протестиращи, които изскочиха на пътното платно.

Държа да отбележа, че ПЪТЯТ БЕШЕ ОТВОРЕН, НЯМАШЕ ОГРАЖДАНИЯ ИЛИ ЗНАК ЗАБРАНЕНО ПРЕМИНАВАНЕТО.

Тълпа от хора беше запушила пътя към Орлов мост, желаех да избегна контакт с протестиращите, единствения свободен път беше надясно по бул. „ Васил Левски”, накъдето потеглих да загъвам, само че пред автомобила скочиха хора, аз стопирах, към мен се събраха група протестиращи, които започнаха да удрят по колата, да ме наскърбяват и насочат закани. При по този начин зародилата обстановка, взех решение да се изтегля с колата обратно, с цел да се спася. В този миг се чу зов, момче от тълпата предяви рекламация, че до момента в който съм правил маневрата съм минал, с колата, през крайници му.

АЗ НИТО ВИДЯХ ТАКОВА НЕЩО, НИТО УСЕТИХ ДА СЪМ МИНАЛ ВЪРХУ НЕЩО С КОЛАТА. ВИЖДА съдебна експертиза ЯСНО НА ЕДИН ОТ КЛИПОВЕТЕ КАК СИ ДРЪПНА КРАКЪТ КОГАТО ТРЪГНАХ НА ЗАДЕН ХОД!

Благодарение на бързата реакция на органите на реда съм жив и здрав, хората бяха отдалечени от автомобилът. С момчето предявило рекламация, че съм му минал по стъпалото, стиснахме ръце пред всички без искания от двете страни, само че аз продължавах да бъда блокиран от протестиращите.

ПРОБИТЕ ОТ КАТ ЗА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ БЯХА ОТРИЦАТЕЛНИ, ДОКУМЕНТАЛНО СЪМ РЕДОВЕН.

Бях арестуван и обкръжен от протестиращите срещу моята воля близо 4 ч., без да съм отговорен или нарушил закона. През цялото време получавах закани за разпра и ликвидиране. Аз постоянно съм бил и ще бъда на страната на справедливостта, за която се борят сякаш протестиращите. Но дано да попитам това ли е методът за митинг?!

Автомобилът, минал през крайници на протестиращ, е бил замерван с тиня и кенчета бира

Да разбивате колите на хората?! Нали са мирни митинги?! След като желаете правдивост, за какво се лъже, че съм прегазил човек, а действително не съм, потвърдено от органите на реда и камерите?! Промяната няма да пристигна до момента в който не разберем, че единствено всеки със своя персонален образец, може да я докара. Това за мен беше чист цирк.

ПОВЕДЕНИЕТО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БЕШЕ НЕДОСТОЙНО И НЕ ОТИВА НА ХОРА, КОИТО съдебна експертиза БОРЯТ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ!

Аз подадох тъжба за обидите, за заканите и за вредите по колата ми. Правата са ми нарушени и след всичко прочетено в обществените мрежи, се тормозя за живота си. Искам още веднъж да благодаря на всички, които ме поддържаха и на органите на реда за професионално свършената работа, написа мъжът в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР