Шофьорът, 40-годишният Стивън Шримптън, също загина, като семейството му каза,

...
Шофьорът, 40-годишният Стивън Шримптън, също загина, като семейството му каза,
Коментари Харесай

Джесика Бейкър: Семейство на 15-годишно момиче, загинало при катастрофа с училищен автобус M53, благодари на обществеността за подкрепата

Шофьорът, 40-годишният Стивън Шримптън, също почина, като фамилията му сподели, че той „ страда медицински проблеми ", до момента в който беше на кормилото.

В ново изказване фамилията на детето я разказва като " надарена и всеотдайна катерачка ", която се състезава както за Уелс, по този начин и за Северозападна Англия.

Нейни родственици прибавиха: „ Джесика обичаше всички спортове и избра GCSE PE като една от опциите си, само че нейната съществена пристрастеност беше както катеренето на закрито, по този начин и навън.

„ Въпреки че беше младеж, Джесика успяваше да поддържа връзка с всички, с които е влизала в контакт, без значение от тяхната възраст. Тя постоянно е виждана да предлага поддръжка на сътрудници алпинисти за това по какъв начин да реализират проблем/маршрут, който те се пробват да завършат.

„ Джесика планираше да изследва кариерата си в спорта по някакъв метод и трябваше да стартира образованието си квалификации по-късно тази година към тази цел. "

Карл Ръсел: Полицията предлага £20 000 за информация пет години след убийството на 27-годишен в Мърсисайд

Семейството сътвори онлайн книга за съболезнования, както и връзка за подаяние на благотворителната организация „ Катерачи против рака “.

„ Верен другар “

По-рано през месеца фамилията й сподели, че Джесика от Честър е била.

„ Преждевременната й гибел докара до голяма празнота в живота ни, която в никакъв случай няма да бъде запълнена. “

Прочетете повече: Тийнейджър, оживял в автобусна злополука, разказва какво е видял

Детектив сержант Анди Роупър от отдела за следствие на съществени конфликти добави: „ Нашите мисли остават освен със фамилията на Джесика, само че и със фамилията на водача на рейса Стивън Шримптън, който също починаха и са подкрепени от особено подготвени полицейски чиновници.

„ Моят екип и аз организирахме среща със фамилиите на другите 57 деца и те получават поддръжка и осведомят за напредъка на следствието.

„ От името на тези фамилии бих желал да благодаря на хората, които стопираха и помогнаха незабавно след този драматичен случай. “

Разследването на злополуката продължава и полицията към момента моли за очевидци и записи от камери.

Четири деца са били откарани в болница след злополуката, а 14-годишно момче е получило пострадвания, изменящи живота. < /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР