Шофьор, създал изключително рискова ситуация на главен път Пловдив-Хасково, е

...
Шофьор, създал изключително рискова ситуация на главен път Пловдив-Хасково, е
Коментари Харесай

Полицията в Първомай задържа рецидивист на пътя след публикация в социалната мрежа

Шофьор, основал извънредно рискова обстановка на основен път Пловдив-Хасково, е арестуван в полицията в Първомай. Действията на чиновниците на реда последвали незабавно след обява в обществената мрежа през вчерашния ден. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Водачът е със 7 акта и 21 фиша.

Около 14:30 ч. лидер споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда по какъв начин БМВ се движи с доста висока скорост на прав сектор сред Първомай и с. Бяла река. В даден миг въпросната кола стартира да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещия се автомобил, преминавайки вляво по банкета. В по този начин създалата се обстановка вероятността от преден конфликт е била доста огромна, а за участвалите в нея водачи и извънредно стресова, разясняват от полицията.

Три часа след обзор на фрагментите служителите на реда от Първомай открили самоличността на водача на БМВ-то, написа Българска телеграфна агенция. Той е 26-годишен локален гражданин, със систематични нарушавания на пътя и голям брой наложени административни санкции. Задържан е за 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.

Ръководството на ОД на МВР-Пловдив употребява случая да осведоми жителите, че чиновниците на реда интензивно се срещат с изявленията във всички осведомителни източници, в това число обществени мрежи и медии, в които се показват данни за пътни нарушавания и закононарушения. Апелът към жителите е с преимущество да подават своите сигнали на тел. 112, с цел да може полицията да взема своевременни ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР