Шофьор с Ауди подкара в насрещното на един от най-натоварените

...
Шофьор с Ауди подкара в насрещното на един от най-натоварените
Коментари Харесай

Джигит шпори в насрещното на натоварен столичен булевард ВИДЕО

Шофьор с " Ауди " подкара в насрещното на един от най-натоварените столични булеварди " Брюксел ", който води към двата терминала на летището.

Случката се развива преди ден, когато столичанинът Владимир Йорданов става очевидец на видяното, записано с помощта на видеорегистратора, който има в колата си, написа glasnews.bg.

Тази случай е индикативен за това по какъв начин се съблюдават разпоредбите за придвижване у нас. Да не приказваме, че най-малкото, което можеше да стори лидерът, е да кара най-малко на спешни светлини.

Само преди ден " сътрудник " на водача от столицата, задръсти с БМВ-то си претрупан пловдивски бул.. В града под тепетата не стопират да се чудят по какъв начин тъкмо лидерът е постигнал този резултат.

Очевидно е, че от ул. " Капитан Райчо " той е завил наляво по неуместен метод, само че което е още по-абсурдно, е стигнал чак до идващия светофар в насрещната лента.

" Или е пийнал на мотика, или е друсан като животно ", считат едни. Според други " индивидът преди малко се е върнал от Англия " и би трябвало да бъдем по-благосклонни към дейностите му.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР