Шофьор прелетя със 172 км в час през антоновското село

...
Шофьор прелетя със 172 км в час през антоновското село
Коментари Харесай

Камикадзе прелетя със 172 км/час през село

Шофьор прелетя със 172 км в час през антоновското село Моравица, където ограничаването е 50 км в час. Нарушението е установено при петдневна профилирана интервенция, извършена на територията на област Търговище, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Друг лидер е засечен да кара със 153 км в час във Велико Търново, а двама са били със скорост над 100 км в час в градовете Лясковец и Полски Тръмбеш.

В рамките на профилирана полицейска интервенция за надзор на скоростните режими в региона са регистрирани над 3000 нарушавания, като повече от половината от тях са били в границите на обитаемоте места, прецизират от полицията.

Деветнайсет от водачите, нарушили рестриктивните мерки за скорост, ще бъдат глобени с отнемане от правоуправление за период от 3 месеца и санкция.

Отнети са 32 свидетелства за ръководство на автомобил заради неплатени санкции, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни транспортни средства и 9 на пасажери в колите. Образувани са 10 бързи производства.

От Търговище отчитат  2662 случая на нарушавания на скоростните режими. Служителите на " Пътна полиция " са следили за спазването на скоростта и денем, и през нощта.

Анализът на резултатите сочи, че най-често водачите на леки коли нарушават скоростните режими в обитаемоте места. 1707 от нарушаванията са установени в обитаеми места на региона, а 955 - отвън тях. Най-голямото открито е в село Моравица, където лидер на лек автомобил с търговищка регистрация е управлявал моторното транспортно средство със 172 км/ч. Нарушението е открито с автоматизирано техническо средство за надзор на скоросттта СПУКС - камера на тринога/.

По време на инспекциите чиновниците на " Пътна полиция " в региона са връчили на водачи 67 електронни фиша, а три - на пътуващи в проверявани жители. Съставени са пет акта за определяне на административно нарушаване на водачи за неплатени наложени им санкции по Закона за придвижване по пътищата.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР