Шофьор на такси в руския град Омск измисли уникален начин,

...
Шофьор на такси в руския град Омск измисли уникален начин,
Коментари Харесай

Таксиджия бори истерията покрай коронавируса по уникален начин ВИДЕО

Шофьор на такси в съветския град Омск измисли неповторим метод, с цел да пребори нервността към смъртоносния ковид. От няколко дни 24-годишният Андрей Гончар обслужва клиентите си, облечен в предпазен костюм и с противогаз.

А пасажерите правят оценка суровия му сибирски комизъм по достолепие. В последна сметка, към момента никой не е избягал с крясъци от колата му. Освен това съвсем всички пасажери се смеят на необичайния му външен тип и желаят да си създадат фотография за спомен с него.

"Всичките ми клиенти се смеят сега, в който ме видят. В началото се тормозят от това по какъв начин ще реагират хората, само че множеството се смеят като влязат в колата ", споделя той.



"Хората по принцип влизат в колата с изтощени лица, множеството приказват и по телефона ", добавя младежът.

"Слагам противогаза и ги запитвам дали са пристигнали от Китай, което ги разсмива. Затова въобще го започнах, с цел да развличам хората, а и себе си ", споделя още зевзекът.



Младият мъж прецизира, че макар обстоятелството, че и през противогаза пътят се вижда добре, пет минути откакто е потеглил, той го смъква. За това време клиентът е съумял да си направи няколко фотоси.



Андрей е качил няколко занимателни видеа от пътуванията си в мрежата. Не всички интернет консуматори обаче са във екстаз от отношението му към смъртоносната болест. Много хора го подлагат на критика, че шегите му са неуместни на фона на жертвите, които коронавирусът е взел.



„ От една страна, като че ли се дръзвам над непознатата тъга. Но от друга – просто се пробвам да разведря ситуацията. Смятам, че цялата тази суматоха е голословна. Колко доста други болести е имало. Колко доста хора умират от грип или елементарна пневмония. А коронавирусът притегли прекомерно доста внимание. Това си е мое персонално мнение, схваща се”, признава таксиджията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР