Шофьор на луксозна кола с мигранти опита да блъсне полицай

...
Шофьор на луксозна кола с мигранти опита да блъсне полицай
Коментари Харесай

Шофьор на луксозна кола с мигранти опита да блъсне полицай край София

Шофьор на първокласна кола с мигранти опита да блъсне служител на реда и избяга. Това е станало край София, аводачът не се е подчинил на патрул на „ Пътна полиция ”, информираNOVA.

При последвалата гонка със чиновниците на редаавтомобилът аварирал, а лидерът избягал. По първична информация вколата са открити десетима мигранти.

Издирването на водача продължава.

По-рано тази седмицабългарски граничен служител на реда бе погубен в престрелка на оградата по границата с република Турция. Служителят на реда еатакуван от група трафиканти, удостовери основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров.

Заедно с убития служител на реда по граничната ограда е патрулирал и военнослужещ, който е съумял да се прикрие. Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че в опазването на границата ще бъдат включени по-мощни оръжия, с които ще се стреля при всяко подозрение, че животът на български чиновник на реда е в заплаха.

В навечерието на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи, граничният служител на реда сержант Петър Бъчваров е разкрил срез в оградата по границата с република Турция. Той е работил в екип с военнослужещ, уточни основният секретар на вътрешното министерство Петър Тодоров.

Светлината от полицейския фенер е посрещната с незабавен изстрел от другата страна на оградата. Той убива сержант Петър Бъчваров, улучвайки го в главата.

Двама заподозрениса задържанизаубийствотоПетър Бъчваров,съобщи на 8 ноември заместник-главният прокурор Борислав Сарафов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР