Шофьор на лека кола се прояви с опасна маневра в

...
Шофьор на лека кола се прояви с опасна маневра в
Коментари Харесай

Шофьор към водач на пътя: Можеше да убиеш много хора! ВИДЕО

Шофьор на лека кола се прояви с рискова маневра в София. Водачът е сниман по какъв начин изпреварва транспортни средства в лявата лента, а малко по-късно взема решение, че ще завие надясно. Това се случва на близко разстояние, пред тежкотоварен камион.

„ Искам да покажа по какъв начин тъкмо се получават тези зрелищни мелета по нашите пътища! Наблюдавайте юнака в лявата лента, по какъв начин отбива за Божурище самоуверено и на косъм се разминава с тежко ПТП! СА2853СН, засрами се! Можеше да убиеш доста хора!, “ написа създателят на видеото.

„ Те такива експерти минават от лява или дясна лента пред колите на градския превоз, цялостни със хора и не ги интересува какво се случва вътре, дори си демонстрират и непотребните пръсти. Пълна олигофрения, вътре може и да са техните деца, баби и възрастни родители. Излизат от директни пресичат двойно непрекъсната линия, това е всекидневно. И никой не подхваща нищо по въпроса. Лошото е, че в такава обстановка, в случай че някой падне в тролей или рейс, водачите на градския превоз го отнасят. “



Кадри: Leon Nebel  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР