Шофьор на лек автомобил „Фолксваген Голф“ пострада при катастрофа в

...
Шофьор на лек автомобил „Фолксваген Голф“ пострада при катастрофа в
Коментари Харесай

Катастрофа в село Рупци, шофьор пострада

Шофьор на лек автомобил „ Фолксваген Голф “ пострада при злополука в село Рупци. Това оповестиха от ОДМВР-Плевен.

Сигнал за настъпилото произшествие е постъпил в районно управление (на МВР) Червен бряг през вчерашния ден към 10:35 часа. Местопроизшествието е посетено от полицейски чиновници.

Извършен е оглед, при който е открито, че на кръстовище в село Рупци след конфликт на два автомобила "Фолксваген Голф " и „ Алфа Ромео “, е потърпевш единият от водачите. Водачката на „ Фолксваген “ – 33-годишна от село Рупци, е превозена в ЦСМП - Плевен за медицински обзор. Настанена в Неврологична клиника при УМБАЛ "Д-р Георги Странски " – Плевен - без заплаха за живота с травма на главата и мозъчно разтърсване.

Другият лидер – 25-годишен от село Ракита, е пробван за алкохол с техническо средство „ Дрегер 7510 ", като уредът е отчел негативен резултат. Издаден е ваучър за здравно проучване.

Съдействие за изваждане на потърпевшата от огънатите ламарини е оказано от чиновници на РСПБЗН – Червен бряг. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.343, ал.1, писмен знак "б ", по отношение на чл.342 ал.1 от Наказателен кодекс. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура - Плевен.

За изясняване на събитията към пътното произшествие работата продължава проверяващ служител на реда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР