Шофьор на 57 години е намерен от полицията мъртъв, след

...
Шофьор на 57 години е намерен от полицията мъртъв, след
Коментари Харесай

6-годишно момиченце загина, а полицията намерила шофьора, който го е помел, мъртъв

Шофьор на 57 години е открит от полицията мъртъв, откакто 6-годишно момиченце загина на пътя в региона на с. Прилеп, Бургаско. Последвала е разпра от родственици на жертвата, след която мъжът е открит мъртъв. За случая заяви говорителката на ОДМВР в Бургас Цветелина Рандева. Пристигналата на мястото на случая полиция единствено е записала гибелта на лидера.

Към 15:19 в понеделник в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Сунгурларе е получено известие за пътен случай в региона на с. Прилеп, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, ръководен от 57 годишен мъж от Аксаково е блъснал 6-годишно момченце от с. Везенково. Предполага се, че детето е излязло ненадейно на пътното платно с цел да пресече. Момченцето загинало на място.

Веднага след произшествието на мястото на злополуката почнали да се събират близки родственици на починалото дете, които имали тържество наоколо. По думите на очевидец, който е сателит на 57-годишния водач на камиона, с мъжа почнала разпра. Самият очевидец съумял да избяга и да стигне със инцидентен превоз до село Прилеп, където съумял да се обади на тел. 112.

Полицаи тръгнали към мястото на саморазправата, само че когато пристигнали установили гибелта на водача, съобщи оффнюз.бг.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Към момента се прави оглед и се организират процесуално-следствени дейности за определяне на аргументите за гибелта на лидера. До привършване на огледа пътят през Ришкия проход е затворен. Трафикът се пренасочва по обходни направления. Регулирането на придвижването се реализира от чиновници на „ Пътна полиция “ при Районно ръководство – Сунгурларе.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР