Шофьор блокира с колата си лента на Кооперативния пазар във

...
Шофьор блокира с колата си лента на Кооперативния пазар във
Коментари Харесай

Кой сега е №1? Най-неграмотният шофьор във Враца блокира лента на Кооперативния пазар /снимки/

Шофьор блокира с колата си лента на Кооперативния пазар във Враца, научи организация BulNews. Редовен четец на медията ни изпрати фотоси в рубриката „ Ти, репортерът “, с цел да видят повече хора кой печели състезанието „ най-неграмотен лидер “.
Наглецът е сниман в час пик в неделя. Той е зарязал лекия си автомобил на т-образно кръстовище на ул. „ Ген. Леонов “ и ул. „ Васил Априлов “. Собственикът на возилото е слязъл да си пазари умерено, без да се интересува, че е блокирал цяла лента и останалите водачи не могат да завият към бул. „ Втори юни “. Тъй като в неделя множеството хора почиват и употребяват деня да си напазаруват, към пазара има огромно придвижване. Поради тази причина погрешно спряната кола е провокирала запушване. Така несъобразителният водач е развалил почивния ден на огромна част от съгражданите си, само че очевидно това не го е тормозило. Едва откакто завършил с пазара той преместил колата си и дал опция и на останалите да правят своите отговорности.
Неправилното паркиране в града е постоянно срещано събитие, само че този случай несъмнено изпъква с нулеви шофьорски умения и приемливост към близките. Съвестните врачани обаче отхвърлят да се примирят с тази процедура и молят органите на реда да вземат отношение и да санкционират нарушителя с висока санкция, с цел да не скапва повече почивните дни на хората.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР