Шофьор без книжка изкара извън нерви водещия на сутрешния блок

...
Шофьор без книжка изкара извън нерви водещия на сутрешния блок
Коментари Харесай

Виктор Николаев не се побира в кожата си след този репортаж: Дотам го докарахме!

Шофьор без брошура изкара отвън нерви водещия на утринния блок на Нова телевизия Виктор Николаев.

Журналистът се ядоса след директно включване на кореспондент на медията от Подбалканския път, с цел да даде публичност на акция на полицията сред Сливен и Ямбол - натоварена права с чести произшествия с жертви. 

От думите му стана ясно, че униформените са спрели за инспекция водач, който се е оказал без брошура. Номерата на колата му незабавно са били свалени. Шокиращото в тази ситуация е, че до него на предната седалка се вози бременна жена.

Мъжът отхвърли коментар пред репортера на медията, което в допълнение вбеси Николаев.

" Дотам го докарахме, че ние да се усещаме леко неловко по какъв начин тормозим горкия лидер с бременната, в случай, че безобразието е на разположение. Имаме неудобството да тормозим безобразниците на пътя, тъй като имат някаква незабавна работа. Човек без брошура си разрешава да кара ", възмути се той.

" Нека да го покажем, тъй като постоянно сме в обстановка да ги демонстрираме, откакто убият някого, а не преди този момент ", сподели още Николаев, съобщи " Блиц ".

" Той има право да не бъде сниман, а ние имаме право да се молим да не ни блъскат челно при изпреварване и в разнообразни обстановки водачи без брошура. Колкото и да си спокоен, можеш да се вбесиш рано сутринта ", добави журналистът.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР