Широко популяризираната вече кампания по събиране и предаване на капачки

...
Широко популяризираната вече кампания по събиране и предаване на капачки
Коментари Харесай

Дама от Крумово подпомага благотворителна инициатива в „Северен“

Широко разпространяваната към този момент акция по събиране и предаване на капачки в администрацията на регион „ Северен “ в Пловдив към този момент излиза отвън рамките на града.

Инициативната жителка на Крумово госпожа Росица Толева се включи в акцията за събиране на средства за детето Станислав Чонев като съобщи 65 кг пластмасови капачки персонално на кмета на региона инж. Ральо Ралев. Капачките госпожа Толева е събрала благодарение на двете си деца - Тони Толева, Рая Толева, които възпитава в дух на съчувствие и съпричастност към близък, както и дечицата Красимира Стоянова, Ангел Илиев и Магдалена Вакрилова.

Каузата, която предприе регион „ Северен “ се реализира с неправителствената организация Here2Help в лицето на Кирил Гаров и ще продължи до края на месец юни.

Инж. Ралев приканва всеки, който желае да се включи в самодейността с предаване на пластмасови капачки в постройката на районната администрация непрекъснато на адрес гр. Пловдив, бул. “Цар Борис Трети Обединител “ №22А, а през вчерашния ден вечерта калдъръмената уличка пред бар „ CraftЪ “ в „ Капана “ се трансформира в открита сцена, на която пловдивски музиканти поддържаха дребния Стаси и неговото бъдеще.

Седемгодишният Станислав Чонев страда от тежка форма на Хидроцефалия, разследване от което лекарите откриват израстък в главата на детето и непрекъснати болки. Губи и зрението си. Станислав се ражда през 2011-та здрав и радостен, само че още в края на същата година здравето му се утежнява, а от там потегля и този неизразим, за фамилията му, пъкъл. В началото лекуването на детето е подпомагано от Фонда за лекуване в чужбина, само че след промяната на тогавашния шеф, Фондът отдръпва средствата си и семейство Чоневи остават сами в нищетата си.

Последната информация е, че преди два дни фамилията отпътува за Турция по неотложност, където е и болничното заведение, в която Стаси може да бъде опериран. Следващата интервенция е планувана за 28-ми юни. В момента детето е основно на морфин, с цел да не изпитва болежка и по-лесно да преживее времето до идната операция.

Затова Here2Help и кметът на Район “Северен” насочат зов към всички жители: “Помогнете на Стаси, включете се в нашата самодейност, събирайте и ни предавайте пластмасови капачки, без значение от количеството им.

Нека дружно помогнем на едно почтено дете!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР