Широкият дисплей с формат 32:10 поддържа резолюция 3840x1200 пикселаPhilips 439P9H

...
Широкият дисплей с формат 32:10 поддържа резолюция 3840x1200 пикселаPhilips 439P9H
Коментари Харесай

Philips 439P9H SuperWide – 43-инчов извит монитор

Широкият екран с формат 32:10 поддържа резолюция 3840x1200 пиксела

Philips 439P9H предлага разточително необятно работно пространство
(снимка: MMD)

MMD, лицензният сътрудник на Philips монитори, пуска на пазара извития LCD екран 439P9H SuperWide. След триумфа на 49-инчовия формат, Philips 439P9H прибавя 43-инчова алтернатива към растящата фамилия от ултра необятни екрани.

С разточително необятно работно пространство и върхова технология DisplayHDR 400, този екран е цялостен с увеличаващи продуктивността функционалности като вградена USB-C докинг станция, изскачаща камера Windows Hello и вграден MultiClient KVM комутатор, както и голям брой функционалности за удобна работа.

Philips 439P9H предлага на експертите, работещи в областта на финансите, банковото дело и други B2B браншове, цялостния взор, от който се нуждаят. С необятния 32:10 SuperWide формат и резолюция 3840×1200 пиксела този модел елементарно може да размени два високопроизводителни монитора със съответствие 16:10 и да спести време и място, като в същото време понижи кабелната неразбория.

Извивката с радиус 1800 мм е проектирана да разшири зрителното поле на потребителя, да понижи разсейването и да покрие периферното зрение за реализиране на най-благоприятен зрителен комфорт, като в същото време сътвори потапящ резултат.

Извивката с радиус 1800 мм уголемява зрителното поле и понижава разсейването
(снимка: MMD)

Снабден с технология MultiView и MultiClient Integrated KVM комутатор, Philips 439P9H разрешава дейна двойна връзка и потребление на многозадачен режим с две устройства по едно и също време. В допълнение, VESA-сертифицираната технология DisplayHDR 400 предлага извънредно високи бляскавост, цветове и контрастност. За феновете на игрите технологията Adaptive-Sync обезпечава плавна и бърза картина без артефакти.

Philips 439P9H е решение за консуматори, които желаят да спестят време и да подобрят продуктивността си. Вградената USB-C докинг станция със зареждане разрешава на монитора да предложи необятен набор от функционалности за улеснение единствено с един тъничък и съразмерен USB-C конектор.

Периферията като клавиатура, мишка и RJ-45 Ethernet кабел може да бъде включена непосредствено в докинг станцията на монитора, до момента в който преносимият компютър може да бъде обвързван с монитора за предаване на картина с висока резолюция, супер бърз трансфер на данни и опция за зареждане.

Въртящата и накланяща се стойка може да се настройва по височина
(снимка: MMD)

Philips 439P9H е екипиран с набор от удобни функционалности, които щадят здравето на потребителя при продължителна работа. Режимът LowBlue пази очите от отмалялост, EasyRead предлага прелестен аспект за четене като от хартия, а изскачащата камера Windows Hello с технология за различаване на лица обезпечава несъмнено регистриране.

Въртящата се и накланяща се стойка с конфигурация по височина и VESA отворите за монтиране подсигуряват постигането на оптимална зрителна позиция.

Philips 439P9H е разполагаем на българския пазар от този месец на целесъобразна последна цена от 1919 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР