Шинаси Сюлейман беше нападнат днес към 13,30 часа в центъра

...
Шинаси Сюлейман беше нападнат днес към 13,30 часа в центъра
Коментари Харесай

Фармацевт е нападнал кмета на Кирково

Шинаси Сюлейман беше атакуван през днешния ден към 13,30 часа в центъра на Кирково от Б. Ч. с гаечен ключ, до момента в който е вървял към постройката на общината със заместник-кмета и секретаря на общината. Свидетели на нападението са станали инцидентни минувачи. Кметът е съумял да защищити главата си, а нападателят му е нанесъл голям брой удари по ръцете и тялото.

Нападателят е 47-годишен, фармацевт. Според локалните през последните години имал душевен проблеми. Преди да нападне кмета, мъжът е бил в постройката на общината, където вдигал кавги и крещял. По-късно излязъл от постройката и се отправил към централния площад, където почнал да чупи коледно-новогодишната декорация.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от прокуратурата за осъществени хулигански дейности. Нападателят е арестуван от полицията за 24 часа от полицията.

Според прокуратурата по първични данни хулиганските дейности са осъществени поради търговски обект. Назначени са експертизи. Едната е за типа на телесните повреди, нанесени на кмета. Втората назначена експертиза би трябвало да откри психологичното положение на причинителя и можел ли е той да управлява постъпките си и да осъзнава осъщественото.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР