Shiba Inu (SHIB) отбеляза изключителен подем на крипто пазара, като

...
Shiba Inu (SHIB) отбеляза изключителен подем на крипто пазара, като
Коментари Харесай

Shiba Inu: Ще успее ли меме криптовалутата да достигне $1 тази година?

Shiba Inu (SHIB) означи извънреден напредък на крипто пазара, като се похвали с удивително нарастване от над 17,600,000% по отношение на ниското си ценообразуване през 2020 година, привличайки вниманието със своята меме известност.

При сегашната си стойност от към $0.0000094 за токен, по-нататъшно повишаване с към 1,000,000% би го катапултирало до $1 за монета. Този предполагаем скок значи, че инвестиция от $100 при сегашните цени може да доближи до умопомрачителните $10 милиона.

Въпреки това, стремежът на Shiba Inu да доближи $1 за токена е изправен пред сложни трудности. При съществуването на към 589.3 трилиона монети Shiba Inu в обращение, оценката от $1 би натрупала пазарна капитализация, надхвърляща $589 трилиона.

Понастоящем оценена на $5.67 милиарда, Shiba Inu заема 17-та позиция измежду криптовалутите по пазарна капитализация. Постигането на оценка от $1 на монета би изисквало внезапно увеличение на пазарната капитализация съвсем 100,000 пъти по отношение на настоящето ѝ равнище. Въпреки че изгарянето на токени понижава циркулиращото предложение, то се случва с мудни темпове.

Макар задачата от $1 за токена наподобява неправдоподобна, опциите за напредък на Shiba Inu през 2024 година не престават да съществуват.

Пазарът на криптовалути набъбна с към 106% през миналата година, достигайки обща пазарна капитализация от $1.76 трилиона. Въпреки че изостава от възвръщаемостта от 157% на Биткойн и 86% на Етериум , Shiba Inu въпреки всичко се възползва от по-широката крипто инерция, като се повиши с към 20%.

Очакваното понижаване на лихвените проценти от страна на Федералния запас през 2024 година може в допълнение да подхрани общата бича наклонност. По-ниските лихвени проценти нормално окуражават вложителите да поемат по-голям риск, което евентуално благоприятства активи като SHIB.

Въпреки че етапите на избухлив напредък на Shiba Inu може да са в предишното, капацитетът за доста възходящо придвижване остава. Инвеститорите обаче би трябвало да подходят към тази опция с реалистично схващане за забележителните опасности от спад, свързани с крипто пространството.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР