Shiba Inu (SHIB), често наричан убиецът на Dogecoin, отбеляза забележителен

...
Shiba Inu (SHIB), често наричан убиецът на Dogecoin, отбеляза забележителен
Коментари Харесай

1,900% ръст на темпа на изгаряне на Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB), постоянно именуван " килърът на Dogecoin ", означи незабравим скок в темпа на изгаряне на токените си, като за последните сред 27 и 28 февруари той набъбна с 1,900%.

През този интервал общо 102 милиона токена SHIB бяха трайно извадени от обращение. Данните, предоставени от Shibburn, организация, наблюдаваща изгарянето на токени на Shiba Inu, потвърдиха забележителна транзакция, довела до унищожаването на над 93 милиона SHIB токена.

Това развиване на събитията съответствува с обстоятелството, че откритият интерес (OI) на Shiba Inu означи незабравим растеж за същия интервал, регистрирайки облага от над 30%.

Общността на SHIB чака с неспокойствие въвеждането на начинания като платформата за деривати за ликвиден стейкинг на K9 Finance, като необикновен интерес съставлява нейната функционалност за автоматизирано изгаряне, която се чака да понижи в допълнение предлагането на SHIB токени.

Миналия месец разработчиците на Shibarium показаха двукомпонентен механизъм за изгаряне, целящ да форсира темпото на изгаряне на токени. Този механизъм употребява таксите за BONE токени, събирани в границите на мрежата, с цел да улесни ръчното изгаряне.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР