Шейн Лоури каза, че играта на последния забавен“ рунд с

...
Шейн Лоури каза, че играта на последния забавен“ рунд с
Коментари Харесай

Присъдата на Шейн Лоури относно играта с Фил Микелсън на Мастърс показва ново мнение за звездата на LIV Golf

Шейн Лоури сподели, че играта на последния „ занимателен “ рунд с Фил Микелсън е била връхната точка на неговия разочароващ Мастърс – откакто преди този момент съобщи, че се усещаше изплашен от шесткратния огромен първенец.

Звездата на Ryder Cup не съумя да пробие тъждество в нито един рунд, откакто регистрира заключителни 74, с цел да приключи на осем над тъждество. Но ирландецът получи компенсацията да прекара последния ден, с цел да види от близко трикратния първенец Микелсън, който направи своя 101-ви мач в огромни шампионати.

Лоури е играл дружно с Микелсън в предишното и призна, че 2020 година, че съчетаването му със звездата на LIV Golf е първият и единствен път, когато е бил изплашен на голф игрището. Сега обаче той наподобява е трансформирал решението си, защото засипа с похвали двукратния първенец от Мастърс.

Говорейки по-късно, първенецът от 2019 Open сподели: „ Фил е добър. Обичам да играя голф с Фил. Той означи няколко удара, на които аз като фен се любувам повече от всичко друго.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР