Шеймъс Коулман заяви, че има пълно доверие в новия национален

...
Шеймъс Коулман заяви, че има пълно доверие в новия национален
Коментари Харесай

Коулман: Ще дадем най-доброто, на което сме способни

Шеймъс Коулман съобщи, че има цялостно доверие в новия народен селекционер на Ейре Стивън Кени преди борбата с България в Лигата на нациите.

Капитанът на националния тим на Република Ирландия сподели следното преди дуела:

" Не желая да върша съпоставения сред обособените селекционери. Откакто работим дружно, е ужасно и всички желаеме да впечатлим новия треньор както на тренировки, по този начин и по време на мачовете.

Не желая и да разясня непознати отзиви. Той реализира страхотни резултати отпред на Дъндолк, както и с младежкия народен тим. Това е моето мнение. Разбира се, че почитателите ни ще ни липсват. Ние към този момент свикнахме да играем пред празни трибуни, само че сигурно ще ни липсват.

За сметка на това ще дадем най-хубавото, на което сме способни и ще желаеме да ги зарадваме от у дома. Възможността да играем на Европейско състезание е страхотна и ще създадем всичко по силите си, с цел да се възползваме от идващите два мача. Ще желаеме да впечатлим треньора и да се подготвим за идната значима плейофна среща против Словакия. Не, националните мачове не пречат на клубното равнище. За нас е голяма чест да играем за националния тим и клубовете по никакъв метод не би трябвало да се бъркат в това ", сподели Коулман.
 Стивън Кени: Имаме голям почит към България
Стивън Кени: Имаме голям почит към България

Наставникът на Ирландия сподели, че отборът му ще се бори за всяка точка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР